Frivillig

 

Frivillig 2017? Påmelding kommer her!

 

Elden er et fantastisk eksempel på hva man kan få til dersom man løfter sammen.
Uten de frivillige ville det ikke vært noen Elden. Men vi tenker det må være en grunn til at så mange ønsker å bidra og at mange kommer igjen år etter år. Konklusjonen må være at det er gøy å være med i Elden-familien! Så vi trenger deg også i år slik at vi sammen kan gjøre Elden til Norges beste musikkteater! Vet du ikke helt hva du vil gjøre, så bare kryss av for «annet» så blir vi enige om en arbeidsoppgave sammen.
Og ta gjerne med deg en kompis, tanta di eller naboen.

 

 

Elden som springbrett
Elden er en flott mulighet til å få erfaring innen teater, prosjektarbeid og en rekke praktiske oppgaver slik som snekring, matlaging, salg og markedsføring. Vi vet at mange har fått bruk for erfaringene fra Elden senere i livet og at nå etablerte skuespillere startet sin karriere ved Slegghaugan. Velger du en vei videre hvor denne erfaringen blir viktig, hjelper vi deg gjerne med å skrive en referanse du kan ta med deg.

 

Hvordan delta?

Under Elden er det noe å gjøre for enhver. Du trenger ikke være skuespiller eller ha noen bestemt erfaring for å bidra. Alle er flinke til noe! Elden-familien består av fine folk i alle aldre. Vi har med mange barn og ønsker flere velkomne. Barn under 8 år må ha foreldre som er tilgjengelige i perioden de er med i Elden. Foreldre av barn under 8 forplikter seg til minimum 3 vakter/dugnadsøkter. Mange erfarer at jo mer man er involvert, desto morsommere er det å delta under Elden. Så når du melder deg som frivillig, kryss gjerne av for flere ting. Vi vil ha deg med, så registrer deg nå!

 

 

Hva får du?

Det du får mest av som frivillig under Elden er mye moro med skikkelig fine folk! Vi jobber stadig med å bli enda bedre på å skape et helt unikt sosialt miljø med fester og aktiviteter slik Elden er kjent for. I tillegg til de erfaringen du får, gir vi de som bidrar en frivilligpakke:

 

Frivilligpakken inneholder:

  • Gratis mat mens du jobber med Elden
  • Elden-kortet som gir en rekke rabatter på ulike butikker og restauranter på Røros
  • Årets frivilligartikkel– Billett til førpremiere 26. juli.
  • Frivilligfest både ved oppstart og avslutning

 

(Man må melde seg til minimum 3 vakter/dugnadsrunder for å få frivilligpakke.)

 

Hva kan du gjøre?

 

Statist & skuespiller
Er du en skuespillerspire? Liker du å stå på en scene og er interessert i teater? Kanskje du har gjort andre ting i Elden før og i år heller ønsker å stå på scena? Huk av i påmeldingsskjema for statist/skuespiller dersom dette høres gøy ut.

 

Salgsboder, vakt & vertskap
Vi trenger blide og grepa folk til vakter og verter av forskjellig slag under hele Elden-perioden, både dag, kveld og natt. Vaktene sørger for ro og orden rundt spelplassen, billettsjekk og for at alt utstyret står trygt. Vertene hjelper publikum og har ansvaret for amfiet før og under forestilling. I salgsbodene selger vi god lokalmat, leier ut pledd og selger Elden-artikler. Tar du en av disse jobbene blir du også et ansikt utad som ønsker folk velkommen og publikum en god fornøyelse. En viktig jobb!

 

Praktiske oppgaver
Det er utallige små og store viktige oppgaver som være på plass for at Elden skal gå på skinner. Vi trenger folk som kan og er interessert i alt fra snekring, sjauing, rydding, sjåfører og løpegutter/jenter for små og store praktiske oppgaver.

 

Sminke og kostyme

Å delta i sminken er en flott måte å lære mer om jobben backstage på et teater og om teatersminke og hvordan gi de riktige uttrykkene i ansiktene i skuespillerne. Liker du å jobbe med søm, design og klær, er kostymegruppa noe for deg.

 

Trivselsagenter

Vi trenger sosiale, kreative og lekne folk som vil jobbe med å skape et ordentlig godt miljø i Elden-familien. Som trivselsagent er du med på å planlegge fester og aktiviteter som gjør av vi blir godt kjent og har det hyggelig sammen.

 

Rytter/hestestell

Er du fin med hjelm, god med strigelbørsten eller hvisker med hester? Teater og dyr er en uslåelig kombinasjon, og du kan holde på med begge deler under Elden. Kryss av for rytter/hestestell i påmeldingsskjemaet dersom vil være med å ta deg av Eldens firbente venner eller lære opp de andre aktørene som skal være rundt.

 

Trommetropp

Trommer er fett og en veldig viktig del av Elden! Trommetroppen kan neste ikke bli stor nok, så meld deg på og trom ivei! Du vil få opplæring og veiledning av proffe folk.

 

Inspisient og rekvisita

I et teaterstykke er det  både skuespillere og en hel haug med objekter, ting og tang som må holdes styr på, og riktige med saker skal ut på scenen til nøyaktig riktig tidspunkt. Dette er ikke oppgaven for rotehuer, men en fantastisk måte å lære mer om livet bak kulissene på et teater. Masse ansvar og veldig spennende!

 

 

Har du husly for en tilreisende Elden-venn?

Det har etterhvert blitt mange tilreisende som er med på oppsettingen av Elden. Har du et rom å låne bort til en av de frivillige i perioden?  Kryss av for dette i registreringsskjemaet. Dette er ikke bindende, men gir oss en mulighet til å vite hvem vi kan ringe dersom noen skulle mangle tak over hodet.

 

Frivillig 2017? Påmelding kommer her!