Kick-off Elden 400 år etter Shakespeares død

Kick-off Elden 400 år etter Shakespeares død

Elden har i år lagt kick-off for årets Eldensesong på dagen 400 år etter Shakespeares død. Riksteateret setter samme dag opp stykket «En midtsommernatts drøm» i Storstuggu, og dermed kan alle Elden-entusiaster som møter opp på kick-off få kjøpt rabatterte billetter til forestillingen og i tillegg få møte skuespillerne tidligere på dagen.

 

24039405504_02b1f69ea2_z

Foto: Svein Eggan

 

Kick-off for årets utgave av Elden i Sangerhuset lørdag 23/4

Årets kick-off for Elden er lagt til Sangerhuset, og lørdag 23/4 kl. 17 møtes alle som enten er helt sikker eller vurderer å være med på årets utgave av musikkteateret Elden. Her vil alle som møter opp få informasjon om viktige tider for våren og sommeren, treffe årets sang- og taleroller og sist men ikke minst få høre regissør Paul-Ottar Hagas endringer i årets utgave. Samme dag er det altså 400 år siden den engelske forfatteren William Shakespeare døde, og lørdag kveld er det duket for forestillingen «En midtsommernatts drøm» i Storstuggu. Kulturhussjef Atle Auran, daglig leder i Elden Hanne Bryde og Riksteatrets produsent Wenche Paulsen syntes dette ikke kunne forbigås i stillhet, så de har ordnet med en ekstra godbit til alle sceneinteresserte i Elden.

 

En midtsommernatts drøm

 

Får møte skuespillerne

Shakespeares verdensberømte klassiker spilles av en gjeng velopplagte skuespillere i en oppsetning regissert av Jo Strømgren. Blant skuespillerne finner vi Hanne Skille Reitan som for noen år siden var med i Elden. Mellom kl 14 og 16 vil det bli mulighet til å møte skuespillerne, dele erfaringer, men også bli med på øvelser i teatersport. Blir det mange nok som møter vil det også muligens ende opp med en minioppsetting i Gropa på Storstuggu etter forestillingen er over.

 

Ta gjerne kontakt med Hanne Bryde på tlf 938 06 739 for spørsmål!