Om oss

omoss

OM OSS

Stiftelsen Elden

Stykket ble først skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug i 1980. Begge to var opptatt av historien om den ufattelige tragedien da rundt 3.000 svenske soldater frøs ihjel i Tydalsfjellene nord for Røros. Dette måtte da kunne dramatiseres. De husker at idéen kom på en biltur mellom Elverum og Røros sommeren 1979. De gikk i gang med samle informasjon og sette seg inn i fakta. Deretter ble det diktet manus og musikk.

team_image

Arnfinn Strømmevold

Manusforfatter
team_image

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist
team_image

Siri B. Gellein

Daglig leder
team_image

Terje Svendsen

Styreleder

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke hvert år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bertil er født og oppvokst på Røros, hvor de fleste kjenner ham som Ragnvald. (Han er døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil er utdannet musikklærer, men jobber i dag i EDB Business Partner.

Siri B. Gellein- daglig leder

Terje Svendsen

– styreleder

Terje bor i Trondheim. Han har hytte på Røros og er en stor Rørosambassadør. Terje har lang erfaring fra bank/finans og styrearbeid.  Han driver i dag som selvstendig næringsdrivende med fokus på eiendom, styreverv og konsulentvirksomhet.

post@elden-roros.no

Tlf.: 920 60 660

Postadresse: Postboks 252, 7361 Røros
Besøksadresse: Kjerkgata 3, 7374 Røros