Om oss

omoss

OM OSS

Stiftelsen Elden

Musikkteaterstykket ble skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug i 1980. Begge to var opptatt av historien om den ufattelige tragedien da rundt 3.000 svenske soldater frøs ihjel i Tydalsfjellene nord for Røros. Dette måtte da kunne dramatiseres. Stykket hadde premiere innendørs på Verket i 1980, og har siden 1994 vært spilt bak Slegghaugan. Stykket er i stadig endring, men krigens brutalitet, sivilbefolkningens frykt og kjærligheten er alltid med!

 

Stiftelsen Elden driftes av daglig leder Siri B Gellein og produksjonsleder Margit Wintervold. Styret ledes av Terje Svendsen med styremedlemmer Jan Johnsrud, Christian Thørn Bakken, Linda Merete Ramberg, Morten Tøndel og Rolf Magnus Engzelius.

Elden har kontor i Trevarefarikken, Ol-kanelesaveien 2, 7374 Røros.

team_image

Arnfinn Strømmevold

Forfatter og komponist
team_image

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke hvert år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bertil er født og oppvokst på Røros, hvor de fleste kjenner ham som Ragnvald. (Han er døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil er utdannet musikklærer, men jobber i dag i EDB Business Partner.

team_image

Terje Svendsen

Styreleder
team_image

Siri B. Gellein

Daglig leder
team_image

Margit Wintervold

Produksjonsleder

Terje bor i Trondheim. Han har hytte på Røros og er en stor Rørosambassadør. Terje har lang erfaring fra bank/finans og styrearbeid.  Han driver i dag som selvstendig næringsdrivende med fokus på eiendom, styreverv og konsulentvirksomhet. Svendsen er president i Norges Fotballforbund.

Siri bor på Røros og har medieerfaring fra NRK, Adresseavisen, Arbeider-Avisa og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Hun har også jobbet som lærer ved Campus Christiania, avdeling journalistikk.

Margit bor på Røros og hadde sin store Elden-debut i 1994 da hun var 2, 5 år gammel. Hun har en bachelor i markedsføring med fordypning i prosjektledelse ved Handelshøyskolen BI Trondheim. Hun har også arbeidserfaring fra London der hun jobbet med affiliate markedsføring.

post@elden-roros.no

Tlf.: 938 06 739 eller 976 54 476

Postadresse: Postboks 252, 7361 Røros
Besøksadresse: Ol-Kanelesaveien 2, 7374 Røros