Frivillige 2021

Vil du være med oss å sette opp Elden i sommer?  

I sommer trenger vi deg mer enn noen gang. Vi må ha flere frivillige som kan være vertskap som veileder vårt publikum for avstand og hygiene. 

Som frivillig med minimum tre vakter i Elden vil du få: 

·        En gratisbillett på førpremieren 27.juli 

·        Ei t-skjorte med Eldenmotiv 

·        Et spisebestikk i bambus med Elden-logo 

·        Elden-kortet der du vil kunne få tilbud fra medlemmer i Røros Handelsstand og andre i Røros og omegn. 

·        Både varme måltider og brødmåltider når du har frivilligvakt

·        En kjempefin sosial opplevelse sammen med andre frivillige mellom 6 og 80 år. 

·        Vi håper også at vi får arrangere grillkveld og en avslutningsmiddag for alle som deltar. (Dette er det smittevernretningslinjene som avgjør.) 

Det er muligheter for alle å bidra i Elden. 

Bli med en kveld, tre kvelder, ei uke eller i hele perioden, det bestemmer du. Sommeren 2021 vil bli spesiell med tanke på arrangement og smittevern. Vi lover likevel at dette skal bli en flott opplevelse for alle. Aktører under 18 år må stille med en foresatt til minst 3 vakter.

De ulike oppgavene er: 

·        Vertskap i kiosk. Her vil du stå i front for å selge mest mulig på kortest mulig tid i pausen, og med litt bedre tid før start. Det er også behov for deg som vil være med å forberede håndholdt mat, skjenke kaffe, gløgg eller øl. Det vil være behov for å være håndlangere bak disken slik at de i front har alt tilgjengelig. Opplæring vil bli gitt. Tidspunktet vi har behov for dere her er 27.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Vertskap i restaurant. Her har vi behov for 4-6 servitører hver kveld. Det skal serveres 4-retters middag med drikke. Du vil få muligheten til å prøve deg i et travelt men koselig miljø før forestillingen. Opplæring blir gitt. Tidspunktet vi har behov for dere her er 27.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Vertskap i velferd. Her vil du være med å serve aktørene, amatører og profesjonelle om hverandre fra 6- 80 år. Under øvingsperioden vil det være behov både på dagtid og kveldstid. Under spillperioden vil det være behov fra ca 18.00-24.00. Oppgavene vil være allsidige med alt fra servering av mat, rydding, støtte og være medmenneske til aktørene, til renhold av området i og rundt velferden. Det skal være tørrmat og drikke tilgjengelig for alle aktører når de er til stede. Du vil få god opplæring før du begynner. Her vil det være behov for dere fra 10.juli til 7.august. Øvingsfri 19.juli, spillefri 1.august. 

·        Vertskap i amfi. Her vil vi ha behov for mange i år.  Oppgavene her er vertskap for tilskuerne. Før forestilling skal de vises til sine plasser. Under forestillingen skal vertskapet være tilgjengelig om noen på toalettet eller noe skjer i amfiet. I pausen og etter forestilling vil oppgavene bestå av veiledning av publikum med tanke på avstand og hygiene. I 2021 vil det være viktig at vi veileder vårt publikum med tanke på avstand og hygiene. Det vil vi gi god opplæring i før hver forestilling.  Tidspunktet vi har behov for dere her er 27.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Vertskap parkering. Parkering ved Rema 1000. Vi har behov for noen som kan dirigere bilene til de plassene vi får bruke der. Her vil det være behov for vertskap som kan være bestemt og ha god oversikt. Opplæring og veiledning blir gitt på forhånd. Du vil få tildelt vest som viser at du jobber for Elden. Tidspunktet vi har behov for dere her er 27.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Vertskap billetter. Her vil du ta imot vårt publikum når de kommer. Det er fint om man kan litt om Elden og vet hvordan spillplassen fungerer. Dette vil dere få opplæring i på forhånd. Dette er plassen der du er vårt ansikt utad. Du vil bli uniformert. Opplæring blir gitt. Tidspunktet vi har behov for dere her er 27.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Vakt og vertskap i området. Vi har behov for vakter rundt hele spillplassen og på baksiden av Slegghaugene som forteller skuelystne om hva som foregår, og at de må være forsiktige da det er stor fart på hester som kommer i området. Du vil være den som informerer turister som kommer om hva dette er, og at dette er et område bare for Elden i denne perioden under forestilling. Vi må veilede for avstand og hygiene med tanke på smittevern. Du vil få tildelt vest som viser at du jobber for Elden. Opplæring vil bli gitt. Tidspunktet vi har behov for dere her er 20.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Hest. Vi trenger ryttere og hjelpere som er trygge med og på hest. Vi vil gjerne at du har erfaring fra hesteryggen og at du har evnen til å ta regi. Du vil få opplæring fra både hesteansvarlig og fra regissør/inspisient om hvordan dette skal foregå.Vi trenger også hjelp til stell av hestene. Du må være 16 år for å være rytter og være med på trening og stell av hestene.  Tidspunktet vi har behov for dere her er 20.juli til 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Sminke. Vi har behov for frivillige som vil være med å sminke aktører til øvinger og forestilling. Du vil få opplæring og veiledning for hvordan det skal gjøres, og tustyr står Elden for. Vi har behov for sminkører fra 20.juli tom 7.august. Spillefri 1.august. 

·        Inspisient. Her har vi behov for frivillige som vil ha ansvar for å bringe aktører inn og ut av scenen til riktig tid, i samarbeid med hovedinspisient og inspisientassistent. Tidspunktet vi har behov for dere her er 20.juli til 7.august. Spillefri 1.august.  

Alle aktører på scenen, skuespillere, ryttere, musikere og inspisienter må testes en gang i uka. Info om dette får du i forkant av informasjonsmøte 17.juli.

Eldenkort 2021

Grønt skifte 15% rabatt på alle varer

NY Norsk design 15% rabatt på alle varer Det gule huset 15% rabatt på alle varer

Sport 1 Røros AS 20 % rabatt på alle varer, unntatt elektronikk og el-sykler 10%

Kunst og Kaos 10% på kunst og 20% på ting

Bakeriet 10% på alt

Euforia 15% rabatt på en behandling innen utgangen av november 2021

Edels design 15% på alle varer

Buddy Leker 10% rabatt på alle varer

Bergstaden hotell 20 % på mat

Klipperiet 20% rabatt på alt fra KMS

Thomasgården Egne Elden-priser på hele sortimentet

Røros Sport 25% rabatt på alle ordinære varer unntatt el-artikler, våpen og ammunisjon

Villmarka  15% rabatt på alle varer

Atelier Fjellpryd 25% på alle varer

Bergstadbuketten 25% rabatt på alle varer

Kreativ Garn 10% rabatt på alle varer

Skin Tonic 10% rabatt på alle varer

Intersport 25% rabatt på alt unntatt el-artikler, våpen og ammunisjon

Amneus bokhandel 25% rabatt på alt unntatt årets utgivelser

Frost 15% rabatt på alle varer

Soloppgangen 20%  på alle varer

Rema Gratis frukt, gratis gullpinne/sol-is/fructis/friteroo eller lakrispinne (singel) 1 pr dag

Kaffestuggu 10% på mat og drikke (ikke alkohol)

Rørosbarn 15% på alle varer

Tilbudene gjelder fra og med 10.7. til og med 10.8.21

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med produksjonsleder Lise Krokan Kverneng på e-post: produksjonsleder@elden-roros.no eller telefon: 90948637 

Hjertelig velkommen skal du være! 

Mvh Siri og Lise  

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur