Hotellpakker
Rom og billett

Både Røros Hotell og Bergstadens Hotel har egne hotellpakker.  Det betyr at du er sikret overnatting OG billett til Norges nest største friluftsteater. Det lønner seg selvsagt å bestille tidlig.

Bruk gjerne linkene  her så kommer du direkte til hotellpakkene.

Hotellene:

Røros Hotell er regionens største hotell med 157 rom og sto ferdig til påske 1951. Direktør Knut R. Strøm og kona Kristin ble sentrale personer i videreutviklingen av hotellet. I 1977 overtok hotellet driften av Kaffestuggu og i 1988 ble Vertshuset Røros kjøpt og ombygd. I 1986 ble Røros Turisthotell omdøpt til Hotel Røros, og i 1990 ble selskapets navn endret til Hotel Røros AS. Kultur- og konferansesenteret Storstuggu sto ferdig i 1999, i tett samarbeid med Røros kommune. Etter å ha vært tilknyttet ulike kjeder de siste tiårene, markerte Røros Hotell fra 1. januar 2009 seg som et selvstendig hotell. Hotellet har egne konferanserom og saler samt et større svømmeanlegg samt egen spa-avdeling.

Beliggenhet Røros Hotell finner du her.

Hotellet ble bygd i 1897 og ble kjøpt opp av familien Ericson i 1932 og har siden den gang blitt utvidet i flere omganger. Hotellet drives i dag av fjerde generasjon Ericson.Bergstadens Hotel er et tradisjonsrikt hotell med en unik plassering – midt i hjertet av Røros. På bordene finner du kortreist mat og drikke, alt fra produkter av rein og økologiske meieriprodukter til lokalt øl. Og hotellet setter sin ære i å være blant de beste på frokost.Bergstadens Hotel disponerer 90 rom, 3 konferanserom, 3 restauranter og 4 barer. Hotellet ble Bygd i 1897 og ble kjøpt opp av familien Ericson 1932 og har siden den gang blitt utvidet i flere omganger. Hotellet drives i dag av fjerde generasjon Ericson

Beliggenhet Bergstadens hotell finner du her:

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur