Praktisk info

Premiere onsdag 26.07.2023

Forestillinger 26.07. til 29.07. og 31.07. til 05.08. 2023. Forestillingene starter kl. 21.30, 30 minutters pause, slutt ca kl. 00.00. Dørene åpnes kl 20.00.

Restaurant SLAGG (kun forhåndsbestilling og for publikum med billetter til Elden) åpner kl.18.45 og 4-retter med drikke serveres kl.19.00. Bestilling skjer her. Det er mulig å kjøpe både billett til Elden og SLAGG samtidig (anbefales).

Salg av lokal mat og lokal drikke skjer før forestilling og i pausen. Det selges Karolinerkorv (Røroskjøtt), Ellens grønne fika (vegetar), lemse, gløgg, vin, øl, brus, kaffe og snacks.

All emballasje vi benytter er komposterbar og biologisk nedbrytbar. Avfallsmøbler er plassert på hele spillplassen. Hjelp oss slik at avfall plasseres i rett beholder.

Det er ikke tillatt å ta med medbrakt drikke eller mat på spillplassen. Rutinemessig kontroll av vesker, bager kan forekomme.

Det er ikke tillatt med fotografering under forestillingen.

Billetter

Felt A og C – kr. 610,-. Barn (6- 16 år) kr. 280,-
Felt B – kr. 670,-. Barn (6- 16 år) kr. 310,-
(priser er inklusiv gebyr)

Kontakt Destinasjon Røros dersom det skal tilrettelegges for rullestol, ledsager gratis. HC-plasser i felt C. Med HC-merket bil kan du kjøre rett ved felt C og sette av HC-passasjer. Bilen skal kjøres tilbake på p-plass ved Rema.

Hunder er ikke tillatt på grunn av pyroeffekter under forestillingen. Aldersgrense barn er 6 år.

Røros turistkontor kan kontaktes på tlf. 72 41 00 00 eller post@rorosinfo.com

Kundeservice Eventim telefon 21 95 92 00 . Åpningstider: mandag – torsdag: 09:30-16:00 /  fredag: 09:30-15:30

Nå oppfordrer vi vårt publikum om å reise klimasmart og ta tog til våre forestillinger.

Bestill togbillett på SJ.no og få rabattert pris. Dette gjelder avgangene fra Trondheim S. til Røros kl 09:22 og fra Røros til Trondheim S. kl  15:50 eller 19:53,  i perioden 20. juli-10. august 2022. Togbillettene må bestilles 7 dager før avreise. Opplevelsen starter på toget.

Det er ikke rabattkode, men vi holder prisene ekstra lave på disse avgangene i perioden Elden foregår.

 Bli medlem i fordelsprogrammet SJ Prio! | NORD drevet av SJ, der kundene kan melde seg inn i fordelsprogrammet SJ Prio og tjene poeng på togturene sine og få ekstra gode tilbud på nyhetsbrev og som ligger på våre sider her: SJ Prio medlemstilbud | NORD drevet av SJ

Reis så mye du vil i Trøndelag med ATBs reisepass. Her kan du kjøpe det.

Overnatting


Kontakt Røros Hotell på telefon 72 40 80 00 eller booking@roroshotell.no

Kontakt Bergstadens Hotel på telefon 72 40 60 80 eller post@bergstaden.no
Kontakt Vauldalen Fjellhotell på telefon 72 41 31 00 eller post@vauldalen.no

Kontakt Nordpå Fjellhotell på telefon 905 68 664 eller post@nordpa.com

Kontakt Solheim pensjonat på telefon  955 23 706 eller post@solheimpensjonat.no 

Bobilturister kan henvende seg til www.bobil.roros-il.no

Se forøvrig  www.roros.no

Mat og drikke på spillplass

Restaurant Slagg åpner dørene kl.19.00. Det vil kun være mulig å forhåndsbestille 4-retters meny med vinpakke dersom du har billett til Elden (samme kveld).

Inngang på spillplassen åpnes for publikum kl. 20.00 og det blir salg av mat og drikke frem til forestillingsstart. Det blir også en 30 minutters pause hvor det er mulig å kjøpe lokal mat og drikke i to lavvoer på spillplassen.

Parkering

Følg skilting. Parker gjerne på de offentlige parkeringsplassene i tilknytning til sentrum. Røros har et lite sentrum. Bobiler og busser anbefales å parkere på autotomta ved rundkjøringen.

Selve spillplassen finner du her.

Vær og vind

Husk at Elden spilles på fjellet sommerstid. Dette kan bety at temperaturene kryper langt ned på gradestokken. Vi anbefaler at dere kler dere godt. Ull innerst! Husk varme sko, lue, votter/hansker og vind/vanntette klær. Mange velger også å ta med sitteunderlag og pledd. Utleie av ullpledd skjer på spillplaassen. Det  selges sitteunderlag og minipledd i ull fra Røros Tweed. Vi oppfordrer dere til å ha på refleks på vei hjem eller til bilen etter forestillingen er ferdig.

Når du først er på Røros

Rørosmuseet er en av de største attraksjonene i verdensarven Bergstaden.Rørosmuseet har ca 70 000 besøkende årlig, fordelt på besøksstedene Olavsgruva, Smelthytta, Doktortjønna, Sleggveien og Besøkssenter Nasjonalpark Femundsmarka avd. Røros og Elgå.

Sykkel eller kano? Med egen guide eller på egen hånd.

Det er også fullt mulig å sykle på egen hånd. Her kan du finne din rute.

Røros er fjellet, og rundt oss har du mange muligheter dersom du vil dra på korte eller lange fjellturer. Her har du en oversikt.

Lokalmat står sentralt som en del av kulturarven her på Røros. Her finner du en oversikt over gode spisesteder , og her kan du bli med på lokalmatsafari på Aursundenmøte bonden, bryggeren og reinsdyr på en busstur eller bli med på en vandretur gjennom Bergstaden med smak av lokalmat underveis.

Femundsmarka Nasjonalpark er rett ved Røros, og du har muligheten å se deler av nasjonalparken når du tar båten Fæmund II

Røros har et rikt utvalg av butikker. Her har du en oversikt over handelsstanden på sta´a.

Nye opplevelser på Rørosmeieriet!

God mat er en opplevelse på mange måter. Nå kan du besøke Rørosmeieriet og se, prøve, lytte og smake hvordan produktene blir til i  takt med naturen.  Omvisningen passer for voksne og barn over 6 år.

Reis så mye du vil i Trøndelag med ATBs reisepass. Her kan du kjøpe det.

Røros ligger på fjellet-sentralt.

Her kan du ta buss  , tog eller fly.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur