Praktisk info

Premiere onsdag 27.07.2022

Forestillinger 27.07. til 30.07. og 1.08. til 06.08. 2022. Forestillingene starter kl. 21.30, 30 minutters pause, slutt ca kl. 00.00. Dørene åpnes kl 20.00.

Restaurant SLAGG (kun forhåndsbestilling og for publikum med billetter til Elden) åpner kl.18.45 og 4-retter med drikke serveres kl.19.00. Bestilling skjer her. Det er mulig å kjøpe både billett til Elden og SLAGG samtidig (anbefales).

Salg av lokal mat og lokal drikke skjer før forestilling og i pausen. All emballasje vi benytter er komposterbar og biologisk nedbrytbar.

Det er ikke tillatt å ta med medbrakt drikke eller mat på spillplassen. Rutinemessig kontroll av vesker, bager kan forekomme.

Det er ikke tillatt med fotografering under forestillingen.

Billetter

Felt A og C – kr. 560,-. Barn kr. 280,-
Felt B – kr. 620,-. Barn kr. 310,-
(priser er inklusiv gebyr)

Kontakt Destinasjon Røros dersom det skal tilrettelegges for rullestol, ledsager gratis. HC-plasser i felt C.

Hunder ikke tillatt på grunn av pyroeffekter under forestillingen.

Røros turistkontor kan kontaktes på tlf. 72 41 00 00 eller post@rorosinfo.com

Kart over spillplassen

Overnatting

Rom, frokost og Elden-billett:

Kontakt Røros hotell på telefon 72 40 80 00 eller booking@roroshotell.no

Rom og frokost:

Kontakt Bergstadens Hotel på telefon 72 40 60 80 eller post@bergstaden.no

Kontakt Vauldalen Fjellhotell på telefon 72 41 31 00 eller post@vauldalen.no

Bobilturister kan henvende seg til www.bobil.roros-il.no

Se forøvrig  www.roros.no

Parkering

Følg skilting. Parker gjerne på de offentlige parkeringsplassene i tilknytning til sentrum. Røros har et lite sentrum. Bobiler og busser anbefales å parkere på autotomta ved rundkjøringen.

Selve spillplassen finner du her.

Vær og vind

Husk at Elden spilles på fjellet sommerstid. Dette kan bety at temperaturene kryper langt ned på gradestokken. Vi anbefaler at dere kler dere godt. Ull innerst! Husk varme sko, lue, votter/hansker og vind/vanntette klær. Mange velger også å ta med sitteunderlag og pledd. Grunnet koronasituasjonent leies det IKKE ut pledd på plassen i 2021. Det  selges sitteunderlag og minipledd i ull fra Røros Tweed. Vi oppfordrer dere til å ha på refleks på vei hjem eller til bilen etter forestillingen er ferdig.

Når du først er på Røros

Rørosmuseet er en av de største attraksjonene i verdensarven Bergstaden.Rørosmuseet har ca 70 000 besøkende årlig, fordelt på besøksstedene Olavsgruva, Smelthytta, Doktortjønna, Sleggveien og Besøkssenter Nasjonalpark Femundsmarka avd. Røros og Elgå.

Sykkelturist? Her kan du leie elsykkel rett ved spillsplassen til Elden. Det er også fullt mulig å sykle på egen hånd. Her kan du finne din rute.

Røros er fjellet, og rundt oss har du mange muligheter dersom du vil dra på korte eller lange fjellturer. Her har du en oversikt.

Lokalmat står sentralt som en del av kulturarven her på Røros. Her finner du en oversikt over gode spisesteder , og her kan du bli med på lokalmatsafari på Aursundenmøte bonden, bryggeren og reinsdyr på en busstur eller bli med på en vandretur gjennom Bergstaden med smak av lokalmat underveis.

Femundsmarka Nasjonalpark er rett ved Røros, og du har muligheten å se deler av nasjonalparken når du tar båten Fæmund II

Røros har et rikt utvalg av butikker. Her har du en oversikt over handelsstanden på sta´a.

Mat og drikke på spillplass

Restaurant Slagg åpner dørene kl.19.00. Det er plass til 60 personer. Det vil kun være mulig å forhåndsbestille 4-retters meny med vinpakke dersom du har billett til Elden (samme kveld).

Inngang på spillplassen åpnes for publikum kl. 20.00 og det blir salg av mat og drikke frem til forestillingsstart. Det blir også en 30 minutters pause hvor det er mulig å kjøpe lokal mat og drikke.

Transport

Røros ligger på fjellet-sentralt.

Her kan du ta buss  , tog eller fly.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur