Praktisk informasjon

Premiere onsdag 24.07. 2019

Forestillinger 24.07. til 27.07. og 29.07. til 03.08. 2018. Forestillingene starter kl. 21.30, 30 minutters pause, slutt ca kl. 00.00. Dørene åpnes kl 20.00.

Salg av lokal mat og lokal drikke skjer før forestilling og i pausen.  All emballasje vi benytter er komposterbart og biologisk nedbrytbart.

Billetter

Felt A og C – kr. 530,-. Barn kr. 280,-
Felt B – kr. 600,-. Barn kr. 300,-
(priser er inklusiv gebyr)
Kontakt  Destinasjon Røros dersom det skal tilrettelegges for rullestol, ledsager gratis.

Billetter fåes kjøpt på hoopla her.

Røros Turistkontor på tlf. 72 41 00 00 eller post@rorosinfo.com

Overnatting

Se www.roros.no
Røros hotell har egne pakker med overnatting og billett.

Parkering

Følg skilting. Parker gjerne på de offentlige parkeringsplassene i tilknytning til sentrum. Røros er et lite sentrum. Bobiler og busser anbefales å parkere på autotomta ved rundkjøringen. Det vil også bli anvist parkering vis a vis Norbit.

Vær og vind

Husk at Elden spilles på fjellet sommerstid. Dette kan bety at temperaturene kryper langt ned på gradestokken. Vi anbefaler at dere kler dere godt. Ull innerst! Husk varme sko, lue, votter/hansker og vind/vanntette klær. Mange velger også å ta med sitteunderlag og pledd. Det leies ut pledd på plassen og det selges sitteunderlag og minipledd i ull fra Røros Tweed. Vi oppfordrer dere til å ha på refleks på vei hjem eller til bilen etter forestillingen er ferdig.

Mat og drikke

Dørene åpnes kl. 20.00 og det blir salg av mat og drikke frem til forestillingsstart. Det blir også en 30 minutters pause hvor det er mulig å kjøpe lokal mat og drikke. Meny er synlig på hele spillplassen.

Toppbilde: Øyeblikket Foto

Utviklet av Frontal Media