Audition
Velkommen 2. og 3.mars

Elden inviterer gamle og nye fjes til audition lørdag 2.mars (10.00- 17.00)  og søndag 3.mars (10.00- 15.00). Sted: Storstuggu Røros.

Regissør Catrine Telle ønsker at ALLE som skal delta som aktør på Elden 2019 stiller på audition uansett om de ønsker  en sang- og talerolle. Altså alle aktører på scenen.

Du må være registrert som deltaker  i Elden for å stille på audition. Husk å legge ved bilde.

Det gjør du her.

Fullstendig oversikt over alle tilgjengelige sang- og taleroller :Rakel (sang og tale) ung jenteEnkefru Hiort (tale) voksne kvinneSaemie nïejte (sang og tale samisk)Presten (tale og mulig sang)Ingrid från Røros (pols og tale) ung jenteSoldater både norske og svenske (tale og sang) i alle aldreRørosbefolkning (tale og sang) i alle aldre begge kjønn

Ved spørsmål ta kontakt med post@elden-roros.no

Påmeldingskjemaet gjelder for alle frivillige på Elden 2019; hest, kostyme, sminke, rekvisitter, salg, velferd, sceneteknikk, inspisienter etc. Meld deg på og bli en del av Elden-familien.

Barn under 18 år og foreldreplikter/ansvar

Det er mange barn som er med i Elden. Vi har egen ansvarlig for barn under 12 år (i forestillingsperioden). Alle barn under 12 år må ha en voksen med på alle prøvene/forestillingene dersom ikke annet er avtalt. De som har med barn og ungdommer i Elden under 18 år forplikter seg til å ta på seg minst 3 vakter i løpet av øving- og spillperioden. Det gjelder oppgaver i velferdsgruppa (øving- og spillperioden), vertskap og salg (i spillperioden) Si fra hvilken oppgave og når du kan delta til frivillighetsansvarlig. Foreldre med barn under 12 oppfordres til å ta vakter i velferden.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur