Tilgjengelighet

Elden spilles på et vernet område- Sleggghaugen. Her er det mye magnetisme og masse slagg og stein. Det gjør det utfordrende for blant annet handikappede med rullestol. Vi beklager de ulempene det medfører.

Egen inngang for HC

Med HC-merket bil har du mulighet til å kjøre inn ved inngang C og slippe av passasjerer. Bilen skal kjøres tilbake på p-plass ved Rema, da det ikke er mulig å parkere på spillplassen.

Rullestol

Kontakt Destinasjon Røros dersom det skal tilrettelegges for rullestol. Det vil være områder med slagg og stein fram til rad 1 der rullestolbrukere har egne plasser. Vi beklager ulempene det medfører. HC har eget toalett ved felt C.

Teleslynger

Hørselshemmede kan få låne teleslynge beregnet på dette området. Gi beskjed ved billettluken når du ankommer spillplassen så får du hjelp der.

Barnevogn og Hunder

Det er 6-års aldersgrense på Elden. Det er heller ikke mulig å ta med barn i barnevogner. Det skyldes i hovedsak høy lyd og pyroeffekter som vi fraråder at barn skal oppleve, samt at det ikke er mulig å ha med barnevogn inne på tribunen.

Hunder har heller ikke adgang til teatret, det skyldes høy musikk og pyroeffekter som hunder ikke skal utsettes for. Takk for at du tar hensyn til både barn og dyr.

Vertskap

Lurer du på noe? Vi har synlig vertskap på hele området som kan hjelpe deg.

Spillplasskart

Hjem » På Elden » Tilgjengelighet

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur