Restaurant Slagg

Velkommen

Start Elden-opplevelsen på Restaurant SLAGG!
SLAGG er Eldens egen restaurant, hvor du kommer tett på det historiske spelet og de fantastiske råvarene Røros har å by på.

Bestill bord på Restaurant SLAGG, og nyt en 4-retters meny med valgfri drikkepakke, og underholdning underveis i måltidet!

Du finner restauranten på publikumsplassen, hvor maten serveres innendørs i egen lavvo. Menyen lages av ferske råvarer fra lokalmatprodusentene Stensaasen reinsdyrslakteri, Femundfisk, Eggen gård, Galåvolden Gård og Kalsa Gårsbakeri.

Meny

Soldatens Skreppe

Røkt, speket og grava fra Rørosregionen

Gjennom Marg og Klimp

Reinsdyrbuljong med grønnsaker, grillet margbein, klimp og tyttebær

Det Brinner en Eld

Reinsdyrskank med rotgrønnsaker, byggryn og kraft

Kristine og Niklas – Tilslørt Kjærlighet

Rabarbra med krem, «smuler» av marengs fra Galåen gård og pjalt fra Kalsa Gårdsbakeri

Pris

Mat med vin- eller ølpakke – kr. 1 410,-
Mat med alkoholfri drikke – kr. 1 310,-

Praktisk informasjon

Plasser på Slagg kjøper du samtidig som du kjøper billett til Elden. Har du glemt å bestille, kan du gå inn og endre bestillingen din i etterkant. Sjekk e-post med Elden-billetten. Der har du mulighet til å gjøre endringer.

Har du allergener? Si fra til oss på: slagg@elden-roros.no

Allergener

Det er begrenset hva man kan tilpasse for allergier og dietter på grunn av spillområdet, men det tilpasses for gluten-, laktose- og nøtteallergi. Øvrige endringer av menyen blir ikke tatt hensyn til grunnet den historiske menyen og begrenset fasiliteter. Takk for at du tar hensyn til dette.

Antall plasser og åpningstider

Oppmøte ved Slagg er kl. 18.45. Bordbestilling kan gjøres av alle som har billett til Elden samme kveld. Kun få plasser, bestill i god tid.

Billetter, transport, catering, overnatting, leiebil eller tjenester knyttet til fritidsaktiviteter til en bestemt dato eller periode omfattes ikke av angreretten, jf. angrerettsloven § 22 bokstav m.

Hjem » På Elden » Mat & Drikke » Restaurant Slagg
Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur