Om ei uke er det premiere på Elden, en av de få åpne utendørsteaterne i sommer. Vi gleder oss stort til å få spille for publikum igjen.

Vi har lagt til rette for gode smitteverntiltak på spillplassen. Det skal være trygt for publikum og for aktører på Elden i sommer. Her har vi samlet viktig informasjon til deg.

Innganger

Du har fått plassbillett fra Eventim. Hvert felt har sin egen inngang og hvert felt kommer fra tre ulike veier inn til spillplassen. I e-post sendt til alle som har kjøpt billett finnes det et kart over spillplassen med henvisning til hvor du skal gå. Det er tre felt og tre kohorter. Les mer her om Trygg Elden.

Kommuneoverlegen anbefaler publikum å benytte munnbind når de er i bevegelse.  Du kan ta av munnbindet når du sitter på plassen din. Hold god avstand og bruk antibac-dispensere som er plassert ved inngangen og på spillplassen. Kom i god tid slik at vi unngår kø, hold alltid god avstand. Spillplassen er åpen fra kl.20.00.

Mat og drikke

Vi ønsker å legge til rette for gode matopplevelser for deg. Håndholdt mat og drikke selges fra kl.20.00 og i pausen kl. 22.30. Menyen består av en vaffel med deilig reinsdyrsburger, varmrøkt sik eller rabarbra med rømme. Salt eller søtt! I tillegg har vi lokal drikke og enkel snacks.

Elden-minner og program kan kjøpes ved alle tre utsalgssteder.

Vi oppfordrer publikum til å betale med kort i våre betalingsterminaler. Det gir raskere kundebehandling og økt sikkerhet for våre frivillige.

Les mer om restaurant SLAGG her. Grunnet smittevern må en kjøpe billetter på forhånd, maks 40 personer per kveld.

Bruk munnbind og hold avstand i både restaurant og ved utsalgsstedene. Ta av munnbindet først når du sitter på plassen din.

I amfiet

Publikum er plassert på annet hvert sete. Det er ikke mulig å benytte plassene ved siden av deg til klær, bager etc. Dette for å ivareta gode smittetiltak på plassen. Ta gjerne av munnbindet når du sitter på plassen din. Det er ikke lov å fotografere under forestillingen. Husk å slå av telefonen under forestillingen.

I pausen og ved forestillingslutt

Felt A og C går ned først, deretter felt B. Det vil være vakter ved hvert felt som sørger for de ulike kohortene.

Toaletter

Hver kohort har sitt eget toalettområde. Se i vedlagt kart hvor de ulike toalettområdene er.

Mer om Elden?

Eldenpodden finner du på Acast og Spotify.

Hele Elden-musikken ligger også tilgjengelig på Spotify og andre strømmetjenester.

Vi håper at du får en fin og trygg opplevelse på Elden i sommer.

Hold deg hjemme dersom du har symptomer på korona.

Takk for at du tar hensyn og ansvar.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur