Jubileumsprogram
Elden feirer 25 år

Vi slår på stortromma og skal feire 25 år med Elden på Røros.  Det betyr at vi har lagt opp til en rekke arrangement rettet mot våre frivillige.

Først ute er en storslagen fest i gata 14.juni kl. 17.30 der vi skal feire sammen med Rørosmat, Femundløpet og Vinterfestpill som også jubilerer i år.

Ta med campingstol og sett deg ned ved langbordet denne ettermiddagen.

Elden er tuftet på dugnadsånd. Flere tusen frivillige har i løpet av 25 år lagt ned mange tusen dugnadstimer. Mandatet til komiteen har derfor vært å synliggjøre den frivillige innsatsen og gi noe tilbake:

Årets jubileumskomite er Arnfinn Strømmevold, Unni Ryen, Svein Eggan, Stian Tranung, Marte Reithaug Sterud, Hanne Reithaug og Siri Gellein.

Elden har forestillinger fra 24.juli til 3.august (med unntak av spillefri søndag 28.juli)

Pop-up dans på ulike steder i Røros sentrum. Det avholdes en workshop i juli og dans vises fredag 26.juli, lørdag 27.juli søndag 28.juli.

Det arrangeres tre konserter med musikk og solister fra de siste 25 år på Thomasgården kl.17.00. Dato og tid: Søndag 28.juli, mandag 29.juli og tirsdag 30.juli. Det vil også bli vist film med tidligere regissører i forkant av konsertene.

Mini-Elden – med barn i alle roller. 3 forestillinger bak Gropstuggu under ledelse av Unni Ryen. Dato og tid: kl.17.00 onsdag 31.juli, torsdag 1.august  og fredag 2.august

Du har muligheten til å oppleve en retrospektiv utstilling med plakater og T-skjorter fra de siste 25 år. Sted: Thomasgården hver dag i hele juli måned.

Utstilling med Eldenbilder og en historisk framstilling av den store nordiske krigen på spillplassen fra 6.juli 4.august.

Elden-kostymer fra de siste 25 år skal også vises fram.

Arrangementene er åpen for alle og det er gratis!

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur