Frivillige helter trenger mat Ren Røros tar regninga!

Over 300 frivillige bidrar hvert år til årets dugnadsinnsats under musikkteatret Elden-midt i verdensarven. Disse heltene får samhold, mestringsopplevelse, vennskap og ikke minst mat!

Hver kveld serveres det gode varme måltider til slitne kropper som jobber på og bak scenen.

Mange av måltidene får Elden gratis fra Røros HotellKaffestuggu ,Bergstadens hotelVauldalen ,Thomasgården og Domus på Røros.

Noe varm mat må også kjøpes. Det er denne regninga Ren Røros tar.

Under overskriften Ren skaperkraft, er Ren Røros i år for første gang en av hoved-samarbeidspartnerne til Elden sammen med Røros Hotell, RørosBanken og SpareBank 1 Midt-Norge.

Musikkteateret Elden skaper hvert år magiske opplevelser for et begeistret publikum, og varige minner for engasjerte unge og voksne på og bak scenen.

Ren Røros takker Elden og de over 300 frivillige som legger all sin kraft i å gjøre dette mulig. Det er med ydmykhet de bidrar til å dekke noen av utgiftene til mat, gaver og sosiale aktiviteter for frivilligheten.

Ren Røros handler om bærekraft og klimateknologi – og om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros.

Ren Røros er utledet fra ren energi og renewable energy, og er det overbyggende navnet for tjenester og virksomheter tilknyttet konsernet Ren Røros as.

Elden er et musikkteater skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug. Det ble første gang oppført på slegghaugen-midt i verdensarven Røros i 1994. det er i dag Norges nest største og Trøndelags største friluftsteater med over 12 000 publikummere i 2018.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur