Foto: Øyeblikket Foto

Om oss

Stiftelsen Elden

Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug skrev manus og musikk allerede i 1980.

Stykket hadde premiere innendørs på Verket i 1980, og har siden 1994 vært spilt bak slegghaugan. Stykket er i stadig endring med nye regissører og musikalske ledere. Krigens brutalitet, sivilbefolkningens frykt og kjærligheten er alltid med!

Stiftelsen Elden driftes av daglig leder Siri B Gellein og produksjonsleder Stig-Arvid Leinum.

Styret ledes av Terje Svendsen med styremedlemmer  Anniken Huitfeldt, Ellen Klemmetvold, Jon Lockert Rohde, Christian Thørn Bakken og Morten Tøndel (fra 1.mars 2019).

post@elden-roros.no
Tlf.: 976 54 476

Ol-Kanelesaveien 2, 7374 Røros
Org.nr.: 976 505 069

Arnfinn Strømmevold

Arnfinn Strømmevold

Forfatter og komponist

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke i mange år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bertil Reithaug

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist

Bertil er født og oppvokst på Røros, hvor de fleste kjenner ham som Ragnvald. (Han er døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil er utdannet musikklærer, jobbet i flere år i EDB Business Partner. Bertil gikk bort  15.august i 2018.

Terje Svendsen

Terje Svendsen

Styreleder

Terje bor i Trondheim. Han har hytte på Røros og er en stor Rørosambassadør. Terje har lang erfaring fra bank/finans og styrearbeid. Han driver i dag som selvstendig næringsdrivende med fokus på eiendom, styreverv og konsulentvirksomhet. Svendsen er president i Norges Fotballforbund.

Siri B. Gellein

Siri B. Gellein

Daglig leder

Siri bor på Røros og har medieerfaring fra NRK, Adresseavisen, Arbeider-Avisa og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Hun har også jobbet som lærer ved Campus Christiania, avdeling journalistikk.

Stig-Arvid Leinum

Stig-Arvid Leinum

Produksjonsleder

Stig-Arvid bor på Røros  har vært delaktig i det aller meste innen teatermiljøet på Røros de siste 20 årene. Dette blir hans 15. oppsetning som deltaker på Elden, hvorav de fleste av disse har vært på scenen i flere forskjellige sang/taleroller, derav de to siste årene som Mentzonius. Han har også tidligere vært produksjonsleder for Elden i 2014 og 2015.

Toppbilde: Øyeblikket Foto

Utviklet av Frontal Media