Foto: Øyeblikket Foto

Om oss

Stiftelsen Elden

Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug skrev manus og musikk allerede i 1980.

Stykket hadde premiere innendørs på Verket i 1980, og har siden 1994 vært spilt bak slegghaugan. Stykket er i stadig endring med nye regissører og musikalske ledere. Krigens brutalitet, sivilbefolkningens frykt og kjærligheten er alltid med!

Stiftelsen Elden driftes av daglig leder Siri B Gellein og produksjonsleder Margit Wintervold. Styret ledes av Terje Svendsen med styremedlemmer Jan Johnsrud, Christian Thørn Bakken, Linda Merete Ramberg, Morten Tøndel og Rolf Magnus Engzelius.

post@elden-roros.no
Tlf.: 938 06 739 eller 976 54 476

Ol-Kanelesaveien 2, 7374 Røros
Org.nr.: 976 505 069

Eldens nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev her »

Arnfinn Strømmevold

Arnfinn Strømmevold

Forfatter og komponist

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke hvert år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bertil Reithaug

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist

Bertil er født og oppvokst på Røros, hvor de fleste kjenner ham som Ragnvald. (Han er døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil er utdannet musikklærer, men jobber i dag i EDB Business Partner.

Terje Svendsen

Terje Svendsen

Styreleder

Terje bor i Trondheim. Han har hytte på Røros og er en stor Rørosambassadør. Terje har lang erfaring fra bank/finans og styrearbeid. Han driver i dag som selvstendig næringsdrivende med fokus på eiendom, styreverv og konsulentvirksomhet. Svendsen er president i Norges Fotballforbund.

Siri B. Gellein

Siri B. Gellein

Daglig leder

Siri bor på Røros og har medieerfaring fra NRK, Adresseavisen, Arbeider-Avisa og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Hun har også jobbet som lærer ved Campus Christiania, avdeling journalistikk.

Foto: Kurt Näslund

Margit Wintervold

Produksjonsleder

Margit bor på Røros og hadde sin store Elden-debut i 1994 da hun var 2, 5 år gammel. Hun har en bachelor i markedsføring med fordypning i prosjektledelse ved Handelshøyskolen BI Trondheim. Hun har også arbeidserfaring fra London der hun jobbet med affiliate markedsføring.

Toppbilde: Øyeblikket Foto

Utviklet av Frontal Media