Stiftelsen Elden

Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug skrev manus og musikk allerede i 1980.

Stykket hadde premiere innendørs i Røros Gymnastikkbygg (det som nå heter Verket) i 1980, og har siden 1994 vært spilt bak slegghaugan. Stykket er i stadig endring med nye regissører og musikalske ledere. Krigens brutalitet, sivilbefolkningens frykt og kjærligheten er alltid med!

Stiftelsen Elden driftes av daglig leder Siri B. Gellein og produksjonsleder Monika Goodwine.

Styret ledes av Linda Ramberg og styremedlemmer Kristin O. Schea, Runa Finborud, Roar Raaen Aksnes, Christian Bakken og nestlederMorten Tøndel (12.juni 2023-2023).

post@elden-roros.no

Ol-Kanelesaveien 2, 7374 Røros
Org.nr.: 976 505 069

Bilde av Arnfinn Strømmevold

Arnfinn Strømmevold

Forfatter og komponist

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke i mange år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bilde av Bertil Reithaug

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist

Bertil ble født og vokste opp på Røros, hvor de fleste kjente ham som Ragnvald. (Han ble døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil var utdannet musikklærer, jobbet i flere år i EDB Business Partner. Bertil gikk bort 15.august i 2018.

Linda Ramberg

Styreleder

Hun er tidligere reiselivssjef i Destinasjon Røros. Ramberg har mange år som rådgiver og prosjektleder fra Rådhuset Vingelen og jobber nå i Fossekall AS.

Siri B Gellein

Siri B. Gellein

Daglig leder

Siri bor på Røros og har lang medieerfaring fra NRK, Adresseavisen, Arbeider-Avisa og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag (Statsforvalteren). Hun har også jobbet som musiker og hovedlærer ved Campus Christiania, avdeling journalistikk.

Monika Goodwine

Produksjonsleder

Hun er utdannet ved Berklee College of Music og UIO. Tidligere har hun jobbet i Boston ved Berklee, Atelier Nord i Oslo og Monitorregnskap på Glåmos.

Samarbeidspartnere

Elden er stolt av samfunnsengasjementet og samfunnsansvaret på Røros. Næringslivet vet at sommerens største kulturarrangement betyr noe – for hele Røros.

Vår hovedsamarbeidspartnere er Kulturdepartementet, Trøndelag Fylkeskommune, Sparebank 1 SMN, AOF, RørosBanken, Ren Røros, Røros kommune og Røros Hotell.

Over 200 frivillige får servert varm mat fra Bergstadens Hotel , Vauldalen FjellhotellThomasgården,  Kaffestuggu og Røros Hotell.

Til lunsj får frivillige et rikt utvalg av meieriprodukter fra Rørosmeieriet mens Galåvolden gård bringer hardkokte egg hver dag.

Røros Auto AS stiller bil til disposisjon når vi frakter varer.

Det er godt å være frivillig under Elden med gode samarbeidspartnere.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur