Stiftelsen Elden

Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug skrev manus og musikk allerede i 1980.

Stykket hadde premiere innendørs i Røros Gymnastikkbygg (det som nå heter Verket) i 1980, og har siden 1994 vært spilt bak slegghaugan. Stykket er i stadig endring med nye regissører og musikalske ledere. Krigens brutalitet, sivilbefolkningens frykt og kjærligheten er alltid med!

Stiftelsen Elden driftes av daglig leder Siri B. Gellein og produksjonsleder Monika Goodwine.

Styret ledes av Terje Svendsen med styremedlemmer Ellen Klemmetvold, Jon Lockert Rohde, Christian Bakken og Morten Tøndel (fra 1.mars 2019).

post@elden-roros.no
Tlf.:
976 54 476 (mandag til fredag 08.30-16.00)

Ol-Kanelesaveien 2, 7374 Røros
Org.nr.: 976 505 069

Bilde av Arnfinn Strømmevold

Arnfinn Strømmevold

Forfatter og komponist

Arnfinn er en av våre manusforfattere og har spilt rollen som Pär Åke i mange år. I tillegg til å drive med teater er han også musiker og blant annet medlem i rockegruppen Bergstaden Old Stars. Arnfinn er ofte på underholdning- og musikkoppdrag i Rørosregionen.

Bilde av Bertil Reithaug

Bertil Reithaug

Forfatter og komponist

Bertil ble født og vokste opp på Røros, hvor de fleste kjente ham som Ragnvald. (Han ble døpt Ragnvald Bertil Reithaug). Han flyttet ut 16 år gammel for å gå på skole. Bertil var utdannet musikklærer, jobbet i flere år i EDB Business Partner. Bertil gikk bort 15.august i 2018.

Bilde av Terje Svendsen

Terje Svendsen

Styreleder

Terje bor i Trondheim. Han har hytte på Røros og er en stor Rørosambassadør. Terje har lang erfaring fra bank/finans og styrearbeid. Han driver i dag som selvstendig næringsdrivende med fokus på eiendom, styreverv og konsulentvirksomhet. Svendsen er president i Norges Fotballforbund.

Siri B Gellein daglig leder

Siri B. Gellein

Daglig leder

Siri bor på Røros og har lang medieerfaring fra NRK, Adresseavisen, Arbeider-Avisa og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag (Statsforvalteren). Hun har også jobbet som hovedlærer ved Campus Christiania, avdeling journalistikk.

Monika Goodwine

Produksjonsleder

Hun er utdannet ved Berklee College of Music og UIO. Tidligere har hun jobbet i Boston ved Berklee, Atelier Nord i Oslo og Monitorregnskap på Glåmos.

Samarbeidspartnere

Elden er stolt av samfunnsengasjementet og samfunnsansvaret på Røros. Næringslivet vet at sommerens største kulturarrangement betyr noe – for hele Røros.

Vår hovedsamarbeidspartnere er Trøndelag Fylkeskommune, Røros Kommune, AOF, RørosBanken, Ren Røros, Sparebank 1 SMN og Røros Hotell.

Over 200 frivillige får servert varm mat fra Bergstadens Hotel , Vauldalen FjellhotellThomasgården,  Kaffestuggu og Røros Hotell.

Til lunsj får frivillige et rikt utvalg av meieriprodukter fra Rørosmeieriet mens Galåvolden gård bringer hardkokte egg hver dag.

Røros Auto AS stiller bil til disposisjon når vi frakter varer.

Det er godt å være frivillig under Elden med gode samarbeidspartnere.

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur