Scenen "Kalle dør snart" fra spelet Elden Røros

Overnatting på Røros

På Røros er det flere overnattingsmuligheter. Du finner to store hoteller sentralt på Røros, noen overnattingssteder i sentrum, campingplasser, og et par utenforliggende- men sjarmerende fjellhotell i utkantstrøkene.

Hotellpakker for publikummere ved Elden Røros

I 2024 kan du kjøpe hotellpakke ved Nordpå Fjellhotell. Ellers kan du velge mellom en av de andre overnattingsmulighetene.

Røros Hotell

Hotellet har 157 rom, bad- og velværeavdeling innendørs og utendørs, restauranter, lekeplasser utendørs og hele 14 ladestasjoner.

Bergstadens Hotell

Hotellet har 90 rom og ligger sentralt rett ved jernbanestasjonen. Lobbyen med eget bibliotek og cocktailbaren ble pusset opp i 2022.

Overnatting i sentrum av Røros

Solheim Pensjonat

Solheim pensjonat ligger sentralt og kan tilby overnatting i nostalgiske og retro omgivelser.

Rørosvidda Hotell

Rørosvidda hotell har 34 rom og ligger rett ved idrettsbanen på Røros. Der har også bobilturister muligheter til parkering i regi av Røros Idrettslag.

Unicare Reabiliteringssenter

Unicare Røros har åpen gjesteovernatting for alle 80 rom under Elden. Nærmere spelplassen kommer du ikke!

Unicare Røros

Overnatting like utenfor Røros

Vauldalen Fjellhotell

I Brekken, kun tre mil fra Røros, ligger overnattingsstedet Vauldalen fjellhotell. Grensestasjonen ligger idyllisk til med naturen tett på.

Nordpå Fjellhotell

Nordpå fjellhotel ligger i Haltdalen vel 6 mil nord for Røros. Fjellhotellet kan tilby overnatting i hotellrom, hytter eller i fjellstuer. Her er det mulig å kjøpe hotellpakker med overnatting, billetter, transport til og fra spillplass og omvisning i Gammelgården der general Armfeldt overnattet i 1718.

Campingplasser i og rundt Røros

Røros Camping ligger 3 km sør fra sentrum og Røste Camping ligger 12 km sør fra Røros.

Hjem » På Røros » Overnatting på Røros
Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur