Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Elden samler inn og bruker personopplysninger fra nettsiden.

Daglig leder hos Elden er til en hver tid behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Formål med behandlingen

Elden behandler anonymisert brukerstatistikk på nettsiden som et ledd i å optimalisere funksjonalitet, brukeropplevelsen og for å ivareta sikkerhet.

Personopplysninger behandles først etter at en person har kontaktet oss eller har inngått et kundeforhold. Disse personopplysningene blir brukt som et ledd i å yte god kundeservice og kommunisere med vedkommende.

Hvordan vi samler inn informasjon

Informasjonen samles inn gjennom bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler, loggføring av IP adresser, e-post og telefon.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Du kan selv bestemme om en nettside skal kunne lagre slike informasjonskapsler i din nettleser ved å endre innstillingene. Mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker finner du nederst i dokumentet.

Loggføring av IP adresser

IP adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP adresser knyttes kun til enkeltpersoner som eksplisitt oppgir personopplysninger. Informasjon kan brukes til å sammenlikne IP adresse og aktivitet på nettsidene.

IP adresser lagres over en periode som gjør det mulig å oppretteholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP adresser som manuelt har blitt blokkerte, som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd.

Utlevering av persondata til tredjepart

Brukerdata vil bli delt med samarbeidspartnere innen reklame, design eller kommunikasjon med det formål å optimalisere egen markedsføring. Personopplysninger vil ved behov bli delt med teknisk ansvarlig for feilsøking og feilrettinger. Vi vil aldri dele eller selge din informasjon til en tredjepart som ikke anses å være en underleverandør av Elden.

Sikkerhet

Kommunikasjon mellom nettleser og server er kryptert. Annen informasjon rundt dette skjermes med hensyn til sikkerheten.

Sletting

Personopplysninger som ikke anses som nødvendig for videre kundeforhold eller oppfølging blir slettet.

Rettigheter

De som er registrert i en av Elden sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.

Kontaktinformasjon

Stiftelsen Elden
Ol-Kanelesaveien 2,
7374 Røros

Telefon: +47 976 54 476
E-post: post@elden-roros.no

Følgende informasjonskapsler blir brukt på våre nettsider

Google Analytics

Benyttes for å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonskapslene er anonymiserte og kan ikke knyttes direkte til en bestemt person.

Google Analytics benytter blant annet følgende informasjonskapsler: _ga, _gid, _gat, m.f. Du kan lese mer om disse og hvilken funksjon de har på Google Analytics sine nettsider developers.google.com

Wordfence

Benyttes for å analysere trafikk på nettsiden, og avgjøre om denne er sikker eller ondsinnet.
Wordfence benytter blant annet følgende informasjonskapsler: wordfence_verifiedHuman, wfvt_[ID].

YouTube

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. YouTube benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Du kan lese mer på policies.google.com/privacy

Vimeo

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. Vimeo benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Du kan lese mer på vimeo.com/privacy

Akismet

Akismet er en tjeneste som benyttes for å forhindre at spam blir levert til våre e-postservere eller blir lagt igjen i form av kommentarer på våre nettsider. Akismet samler inn forskjellig informasjon som er spesifisert i deres egen personvernerklæring. Du kan lese mer på automattic.com/privacy

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur