Trygg Elden

Vi er helt avhengige av at alle følger alle smitteråd på spillplassen i år. Det er trygt for deg som har billett og trygt for de frivillige på Elden. 

Vi hurtigester ikke publikum på Elden. Det skyldes at vi kun har 600 publikummere hver hveld. Du trenger heller ikke vise fram koronasertifikat. Er du syk må du holde deg hjemme.

Innganger

I år har vi tre innganger. Hvert felt (A-B-C) har sine egne innganger. Vi har redusert kapasiteten i år og det er nok plass til deg og dine. Kom i god tid.

Generelle råd

Kommunelegen anbefaler at alle bruker munnbind når de ankommer spillplassen og er i bevegelse. Du kan ta av deg munnbindet når du sitter på plassen din i amfiet. Hold avstand og benytt antibac-beholdere.

Salg

Kommunelegen anbefaler at du bruker munnbind når kjøper mat og drikke i forkant av forestillingen eller i pausen. Vi ser helst at du betaler med kort eller vipps. Hold også god avstand ved alle utsalgsstedene. Det er 3 utsalgssteder merket for felt A, B og C.

Utganger

Vi har tre felt. Felt A og C går først når det er pause kl 22.30 og ved forestillingen slutt kl 23.55. Felt B går sist. Vårt hyggelige vertskap er på plass hele kvelden.

Kart for arenaen 2021

Utviklet i samarbeid med Form til Fjells og Creatur